digitális katalógus lapozható prospektus online kiadvány catalog pdf nyomtatott elektronikus újság publikáció környezetbarát környezetkímélő környezetvédő marketing eszköz internetes internet e-katalogus e-fotokonyv fotokonyv fotolabum hirdetés hirdetésforma költséghatékony kedvező ár lapozz lapozás nagyítás nagyítható napilap könyvek termékbemutató promóció
Környezetbarát megoldás

Próbálja ki 1 hónapig ingyen!

Küldje el nekünk kiadványát elektronikus úton (pdf, jpeg, word, excel, stb. formában), és mi néhány napon belül ingyen elkészítjük saját Digitális Katalógusát.

Az ingyenes próba keretein belül a DIGI-20 csomag alapértelmezett szolgáltatásait 30 napig van lehetősége tesztelni.

Amennyiben ez idő alatt megrendeli a csomagot, úgy a kiadvány automatikusan éles üzembe lép át, és adathordozón is átadásra kerül.

Az ingyenes 1 hónapos próba ideje alatt a katalógus saját webszerverünkön kerül megjelenítésre.

Egy cég csak egy alkalommal veheti igénybe az ingyenes próba lehetőségét.

Ha szeretné igénybevenni az ingyenes próba lehetőségét, akkor kérjük küldje el az info@digitaliskatalogus.hu címre kiadványát pdf, jpeg, stb. formátumban.

Bármely verzióból megvalósítható az online katalógus, de az anyagokat célszerű 300dpi-s .(nyomdai pdf) minőségben elküldeni, hogy a Digitális Katalógus nagyításakor is kiváló minőségben jelenhessenek meg a legapróbb részletek is. A pdf anyagoknál fontos, hogy ne legyen jelszóvédett az állomány.

Amennyiben a kipróbálásra szánt anyag mérete nem teszi lehetővé az e-mailes küldést, úgy FTP feltöltési lehetőséget biztosítunk. Ennek igényét is a fenti e-mail címen kérheti.

Online lapozható
   
   
Online lapozható digitális kiadvány
    Digitális Kiadványok
Digitális Katalógus Lapozzon bele Próbálja ki egy hónapig ingyen!