digitális katalógus lapozható prospektus online kiadvány catalog pdf nyomtatott elektronikus újság publikáció környezetbarát környezetkímélő környezetvédő marketing eszköz internetes internet e-katalogus e-fotokonyv fotokonyv fotolabum hirdetés hirdetésforma költséghatékony kedvező ár lapozz lapozás nagyítás nagyítható napilap könyvek termékbemutató promóció
Környezetbarát megoldás

Hogyan működik a digitális katalógus rendszere?

Egyszerű és praktikus megoldások, minden igényt kielégítve

A rendszer fejlesztése alatt folyamatosan felméréseket végeztünk, hogy tudjuk melyek azok a kritériumok, amelyekre vevőinknek igénye lehet. Összehasonlítva más lapozható katalógusokkal, szélesebb körű funkciókkal és lehetőségekkel állunk a vevők rendelkezésére.

Így alakult ki a végső verzió, melyben a lapozható katalógus úgy készül el, hogy azt a későbbiekben ügyfeleink korlátlan ideig, bármilyen adathordozó segítségével tudják használni.

Azaz, ha éppen arra van igény, hogy egy céges katalógust, a lehető legolcsóbban minél több ügyfélhez el tudjunk juttatni, elhelyezhető egy multimédiás cd/dvd-n, usb pendrive-on, stb., illetve alapvetően a saját webszerveren is, ami biztosítja, hogy a honlapon is folyamatos legyen a megjelenés.

De lehetőség van akár arra is, hogy egy dm-kampányt cd/dvd formátumban küldjünk ki, ezzel is kitűnve a többiek közül.

A lényeg, hogy az átvételtől fogva, szabadon, és korlátlanul felhasználható a katalógus, így ténylegesen egyszeri költséggel kell csak számolni.

Amennyiben érdeklik a csomagok, és a funkciók, kérem kattintson ide!

 

Engedje meg, hogy segítsünk és átvállaljuk a döntés kockázatát. Próbálja ki a Digitális Katalógust, egy hónapig ingyen! Küldje el nekünk anyagát elektronikus úton (pdf, jpeg, word, excel, stb. formában) és mi ingyen elkészítjük saját prospektusát digitális formában. Használja 30 napig korlátlanul!

Online lapozható
   
   
Online lapozható digitális kiadvány
    Digitális Kiadványok
Digitális Katalógus Lapozzon bele Próbálja ki egy hónapig ingyen!